Over de borden
Wij leveren de borden met een RVS paal. U heeft alleen een hamer nodig om hem in de grond te slaan. Het bord kan daarna eenvoudig over de paal geschoven worden, zonder verder bevestigingsmateriaal. De borden worden geleverd met de naam van de baby (gelamineerd). De wegwijzers zitten geschroefd op een houten paal. Deze graaf je een stukje de grond in.

Reserveren
Als u een bord uitgekozen hebt, kunt u hem makkelijk via de winkelwagen bij ons reserveren. Hierbij geeft u de uitgerekende datum op en de gewenste huurperiode (2, 4 of 6 weken). Wij reserveren het bord dan automatisch vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum tot 2 weken na afloop van de huurperiode. Hiermee houden we rekening met een eerdere of latere bevalling.

Wij nemen reserveringen in behandeling op volgorde van binnenkomst. Indien het bord niet beschikbaar is in de aangegeven periode nemen wij zsm contact met u op.

Verlengen huurperiode
Het is mogelijk om in overleg de verhuurperiode te verlengen voor €1,- per dag.

Afhalen
De borden worden ivm de afmetingen niet verzonden, uitgezonderd de wegwijzers. Deze kunnen wel verzonden worden. Wij sturen de losse plankjes op, je koopt zelf een paal en je zet de wegwijzer, met de door ons bijgeleverde schroeven, zelf in elkaar. De verzendkosten zijn beide keren voor de huurder.

De overige borden kunnen na telefonische afspraak (06 38 55 81 93) afgehaald worden in Boxtel. Bij afhalen dient er contact betaald (pinnen NIET mogelijk) te worden.

De borg bedraagt €50,-. Deze krijgt u bij het inleveren van het bord weer terug, mits het bord onbeschadigd en compleet is.

Kijk snel bij de geboorteborden!

Contact

    Telefoon: 06 38 55 81 93
    reserveren@geboortebord.nl

    Nicole van Leenen-Santegoets
    Lierenbout 39  5283 AW Boxtel